Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian má ve svých mladších sestrách Kendall a Kylie obrovskou konkurenci. Nejen že jsou o 15 a 16 let mladší a mají ještě všechno před sebou, ale navíc jim nechybí oslnivá krása, kuráž, postava modelek ani podnikatelský duch. Na nedělním předávání MTV Video Music Awards svou slavnější sestru dokonce dokázaly i zastínit.

Aby povědomí o své existenci stále přiživovaly i v médiích, posílají na sociální sítě fotky v bikinách, a to navzdory svému mládí už minimálně dva roky. Jejich matka Kris Jenner v tom nevidí problém a před časem dokonce nechala osmnáctiletou Kendall fotit se v průsvitné látce odhalující dceřin hrudník. Podobně se Kendall předvedla i v únoru při přehlídce Marca Jacobse.

Možná, že si vezmou příklad z Kim a už brzy se předvedou i v některém pánském časopise. Ostatně jejich šestapadesátiletá matka se nedávno nechala slyšet, že by se ráda svlékla pro Playboy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám