Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Mezi zpěvačkami Helenou Vondráčkovou (76) a Evou Pilarovou (†80) to opět vře. Reportérům Super.cz se podařilo zjistit, že nevraživost mezi nimi je tak neúnosná, že odmítají vystupovat na stejných akcích. Naposledy to musel řešit promotér a zpěvák Martin France, který každoročně pořádá Noc s hvězdami na hradě Houska.

„Ano, původně jsme se s Evou Pilarovou dohodli, že tam bude zpívat. Když se ale dozvěděla, že tam bude i Helena Vondráčková, s díky odmítla. Důvody k tomu měla osobní,“ svěřil se Super.cz France.

Eva Pilarová to ale zapřela. Prý se rozhodně neřídí podle Heleny Vondráčkové, protože jí to za to nestojí. „Oni mi nemůžou diktovat, kde mám vystupovat a kde nemám. Bylo to mé vlastní rozhodnutí. Sice jsem byla s promotéry akce dohodnutá, že tam vystoupím, nakonec jsem ale dala přednost jiné akci. Ten pán s tou paní mě už přestávají bavit. Oni nejsou šéfy zpěváků, takže si nemůžou nic diktovat. A mně už vůbec ne,“ řekla Super.cz stručně Pilarová.

Mlžil i manžel a manažér Vondráčkové Martin Michal. Podle něj nebyl problém na straně jeho manželky, i když má vůči Pilarové také výhrady. „Opravdu nevím, jak to bylo. Tyhle věci jdou okolo nás. Jen jsme řekli, že tam nechceme lidi, kteří lžou a pomlouvají. A mezi ně patří Pilarová. My Pilarovou ale nesledujeme. Její chování jde mimo naše chápání. Nám by bylo jedno, jestli by tam zpívala nebo ne. Víme ale, že pomlouvá mě, Helenku i Olinku Matuškovou,“ prozradil Michal, o kterém se v kuloárech českého showbyznysu říká, že má seznam zpěváků, se kterými jeho žena nikdy zpívat nebude.

„K tomu se vyjadřovat nebudu. Bylo by to moc do podrobností. Je to hodně citlivá záležitost. Nechci, aby to ještě víc rozvířilo vztahy mezi Helenou a Evou. Asi nějaký takový seznam existuje, ale potvrdit to nemůžu, protože jsem ho neviděl. Je to složité,“ dodal France.

Reklama

Další články

Načítám