Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) si může být naprosto jistá, že v případě jejího staršího syna Maxe jablko opravdu nepadlo daleko od stromu. Nejenže Max ve svém útlém věku koketuje s šoubyznysem a má za sebou natáčení televizní reklamy, ale taky je po mamince velmi společenský a naprosto miluje cestování.

„Maxík je úplně po mně. Když se řekne, že někam jedeme, tak už si balí kufr a v momentu ho drží u dveří dva dny předem," prozrazuje Simona a jedním dechem dodává: „Miluje letadla a všechny přesuny zvládá s naprostým přehledem.“

O něco složitější jsou přesuny s mladším synem, který například absolvoval na začátku léta cestu na Kanárské ostrovy. „Bruno je hodně malinký, a navíc je hodně hyperaktivní a nezvládá v letadle dlouho sedět na jednom místě, běhá v uličce a je divočák," svěřuje se Simona.

Když Krainová cestuje se svými oběma syny, tak si většinou bere s sebou i výpomoc. „Buď s námi jede chůva Magda, moje sestra nebo některá z babiček. Netroufám si vyrazit se dvěma," říká Krainová, která letošní léto trávila jednak v zahraničí, ale užívala si i klid domova. „Možná to tak vypadá, že jsme rozcestovaní, ale hodně času jsme trávili doma. Byli jsme pár dní na jihu Francie, byli jsme v Českém ráji a na Slovensku," uvádí na pravou míru Simona Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám