Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ještě předtím, než se musel pakovat z vily své nedávno zesnulé ženy Ivety Bartošové (†48), Josef Rychtář (65) zavolal Super.cz. Rozhodl se nás informovat o tom, jak to bylo s jeho nejslavnějším snímkem tohoto roku, když ho velmi zvláštně vyfotil bývalý kamarád Petr Veselý s telefonem na čele. Vypadalo to, jako by ve spánku astrálně odposlouchával mobilní síť, zda snad někdo není tak drzý a nepomlouvá jeho nebo jeho zesnulou ženu. Ale vše prý bylo jinak!

„Ten telefon mi tam nedal on, dal jsem si ho tam sám. Mám bolesti hlavy, chladil jsem si mobilem čelo,“ řekl nám Rychtář. To nám připadá dost zvláštní, protože mobil dost hřeje a v den, kdy fotka vznikla, panovaly takové pařáky, že spíš pálil. Čelo Rychtářovi asi neochladil a může být rád, že se mu spíš k čelu nepřipekl.

S Veselým se neslavně rozloučil, pánové se už ale viděli. „Přijel na kávu a omluvil se mi, jak se o mé manželce vyjadřoval. Nikomu tohle neodpustím. Sliboval ale, že už o ní a o mně do médií mluvit nebude. Neusmířili jsme se, odešel pryč,“ dodal pak Rychtář, který tak přišel o jednoho z věrných nohsledů, zato se stal kvůli mobilu terčem posměchu.

Reklama

Další články

Načítám