Hlavní obsah
Famous
Článek

Padesátiletá Janet Saunders z Anglie věří, že svou promiskuitou a sváděním ženatých mužů dobře slouží celé společnosti. Poskytuje jí podle svých slov službu. Spí totiž s ženáči, kteří nemají doma žádný pohlavní život s manželkou. A sex jim poskytuje zadarmo, takže nemusejí využívat služeb prostitutek. A není jediná. Už loni se k podobnému chování přiznala Lee Romain.

Saunders má dvě děti a promiskuitní začala být poté, co jí utekl vlastní manžel. Rozhodla se svádět jiné ženáče, jimž poskytuje sex, když ho nemají doma. Týdně jí postelí projde i třináct různých mužů. Navíc si s ní užijí erotické hrátky, které by jim partnerky nedovolily.

„Policista, s nímž jsem se scházela, chtěl být unášen, připoután a oslepen a zanechán nahý uprostřed pole. Ale já jsem ho odmítala vysvléct, protože by se mohl podchladit. Bylo to legrační. Pak chtěl, abych ho odvezla na neznámé místo, kde by se mohl odvázat k pořádným oplzlostem… Jenže bohužel nakonec se to zhoršilo a chtěl mít při sexu u krku nůž. To jsem odmítla. Jiný muž chtěl mít sex na pracovišti. Ale i tady jsem si vymezila přesné hranice,“ uvedla Saunders v rozhovoru pro Sunday People.

Stejně jako Romain loni v rozhovoru pro deník The Sun, tvrdí i Saunders, že vlastně dělá skvělou službu i manželkám zmíněných mužů.

„Někteří z těch mužů nemají doma žádný pohlavní život. Většina chce prostě něco víc než jen mazlivý sex, který mají doma. Často by chodili k prostitutkám, kdyby se nevídali se mnou, nebo by měli milenky, které by mohly ohrozit jejich manželství,“ dodává padesátiletá Janet.

Partnery si shání na seznamce Illicit Encounters. Tam se registrují zadaní lidé, kteří hledají sex mimo manželství či trvalý vztah, ale o toto manželství či vztah zároveň nechtějí přijít.

Reklama

Další články

Načítám