Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Karel Fiala (89) se stal díky hlavní roli ve filmu Limonádový Joe hereckou legendou. Jeho vnučka Anna se vydala stejnou cestou jako slavný dědeček a už brzy se předvede na televizní obrazovce.

Geny Karla Fialy očividně zafungovaly a Anna má v 19 letech slušně rozjetou kariéru. Po několika menších hereckých zkušenostech získala roli v novém seriálu Vinaři, kde ztvární Julii, dceru Hynka Čermáka. Původně ji tvůrci seriálu obsadili do role basketbalistky Petry, ale tu musela kvůli své výšce dosahující jen 163 centimetrů přenechat podstatně vyšší Alžbětě Vaculčiakové.

Anna Fialová se při natáčení dočkala i pikantní scény, kde se intimně sblížila s hereckým kolegou Janem Brožkem. „Režisér si vymyslel, že budeme mít kroje, a aby se neponičily, tak když dojde na věc a Julie s Buddym jsou svlečení, ty kroje štáb rozvěsil po drátech na vinohradech. A my jsme se museli děsně smát tomu, že dva mladí nadržení lidé by se určitě v té situaci zabývali aranžováním krojů po vinici,“ poodhalila mladá herečka obsah nového seriálu, který na Primě odstartuje už v neděli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám