Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jestli někdo umí oslavovat, tak je to určitě herečka Barbora Mottlová, kterou známe mj. ze seriálu První republika, kde si zahrála kamarádku hlavní hrdinky v podání Veroniky Nové. Své 28. narozeniny oslavila opravdu stylově.

Díky tomu, že se česká Playmate narodila v létě, využila jednoho z mála krásných letních večerů a svoji oslavu pojala jako grilování na terase u svého kolegy z Divadla Artur Braňa Poláka, který přímo v centru Prahy provozuje velkou terasu. A jak je vidět ze snímku, obsluhuje rád do půl těla. To u něj není nic divného, ve zmíněném divadle vystupuje dokonce zcela nahý.

Na párty mezi blízkými tak nechyběli kromě Braňa ani její další kolegové z Divadla Artur jako například Dominika Býmová, Vanda Károlyi, Jaroslav Šmíd alias Doktor od jezera hrochů nebo Genny Ciatti. Na hostitelku se ale nalepila i smůla v podobě rozbitého grilu. Muselo se tedy rychle improvizovat. Takže se Barbora přemístila do kuchyně a hosté hladoví rozhodně neodešli.

„Protože žiji celkem dost aktivně a stále někde lítám, na vaření moc času v domácí pohodě není. Ale vařím moc ráda, hlavně tedy pro návštěvy. Svíčkovou zrovna nevyvařuji, ale základní chutná a oblíbená jídla jako těstoviny, minutky, palačinky a pečení sladkého, to mě baví ohromně,“ popisuje svůj vztah k vaření sympatická herečka, kterou můžeme vidět v představeních Divadla Artur Svaté neřesti, Můžu k tobě? nebo Tři v háji.

Reklama

Další články

Načítám