Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Daniela Šinkorová (51) nám v poslední době utkvěla hlavně jako moderátorka VIP zpráv, v seriálech jsme ji už dlouho nezaznamenali. Zato se teď s o to větší vervou vrhla do muzikálových projektů, jimž se věnuje celou svou kariéru.

V nové sezóně ji do konce roku čekají hned dvě velké premiéry. "Už od půlky července zkoušíme muzikál Addamsova rodina, který se bude hrát v Hudebním divadle v Karlíně, a už za měsíc se začíná zkoušet Mamma Mia!, na což se moc těším," řekla Super.cz na večírku, kde měla ze všech dam nejvýraznější dekolt a my můžeme jen doufat, že stejně sexy budou i její muzikálové kostýmy.

Kvůli zkoušení a práci v televizi měla letos Daniela prázdniny o něco dříve. "Dovolenou jsem měla už v červnu, byla jsem v Itálii a bylo to krásné. Pak už jsem byla v plném pracovním nasazení," vysvětlila.

To, že už umí text do Addamsovy rodiny, je vzhledem k trvání zkoušek jasné. Jak je na tom ale s učením na druhý kus? "Neměla bych to říkat, protože podle smlouvy bychom měli přijít na první zkoušky zcela připravení a texty umět. To jsem ale ještě nezvládla, i když některé z písniček jsme už předpremiérově zpívali na vystoupení v Plzni. Ale do měsíce to určitě zvládnu," ubezpečila nás.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám