Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jak nakupovat neokoukané kousky, ve kterých na ulici jen tak někoho nepotkáte? Co si obléct právě teď a jak vše kombinovat? Volte brandy, které udávají směr! Víme, kde najdete zbrusu nové kolekce a největší výběr značek jako Vero Moda, londýnské šaty Closet či pohodlné boty Tamaris. Jediné, co musíte udělat, je začít vybírat!

Šaty Closet a Pussycat London - londýnský šarm již od 849 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestli nějakým kouskům vyprší sezóna, šaty mezi ně určitě nepatří. I bývalá Spice Girl Emma Bunton miluje šaty Closet. Důvod je jednoduchý. Pověstný britský šarm totiž nikdy nevyjde z módy a nyní se do něj můžete obléci i vy. Jednoduše a s cenami již od 849 Kč!

Vero Moda udává směr. Originální křiváky jsou must have!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Snadno kombinovatelné kousky od Vero Mody miluje celý svět a výrok „v jednoduchosti je síla“ platí v módě dvojnásob. Originální křiváky a prošívané bundičky nemůžete opomenout ani tento rok. Hodí se totiž ke všemu. Nová kolekce má všechno. Barvy, kvalitu i skvělé ceny!

Oblečte si jedinečnost již od 229 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedinečnost se nosí. S novou kolekcí ONLY ji oblečete snadno a vyjádříte tak svůj osobní styl. Třeba v mikinách a v trendy „bomber jackets“ s bláznivými potisky prostě jen tak někoho nepotkáte a vy jim zaručeně podlehnete! Který model bude ten váš?

Botky Tamaris padnou jako ulité. Již od 799 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Boty na jednu sezónu? To se vám s novou kolekcí od Tamaris rozhodně nepoštěstí. Kdo neobul, nepoznal pohodlí. A navíc v trendy provedení. Kotníkové modely, kožené polobotky i nejpohodlnější loafers modely ladně doplní jakýkoliv outfit, ale hlavně padnou jako ulité. Nejen vaší noze, ale také peněžence. Protože kvalita je mnohdy k nezaplacení. Přesvědčte se sami!

Zadáno pro muže: košile a svetr jako základ šatníku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Šaty dělají člověka. Perfektně padnoucí košile a stylový svetr dělají muže. Severský styl je zkrátka vždy sázkou na jistotu. Značka Bertoni je symbolem neokoukaného designu a kvality. Tak si je dopřejte i vy!

Další články

Načítám