Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Gemrotová (38) mohla být už v tuto chvíli vdaná, ale kvůli tomu, že získala hlavní ženskou roli v muzikálu Fantom opery a náročným zkouškám svatbu zrušila. A my už si ani nejsme jistí, zda se vůbec vdávat chce.

Míšu jsme s jejím snoubencem - hudebníkem vlastně nikdy neviděli. Když už ji na akce doprovází nějaký muž, je to její bratr. Ten ji přivezl i na vystoupení v rámci finále soutěže Muž roku. "Přítel, no, já ani nevím. Ale myslím si, že určitě nemá čas," mlžila Míša, a když jsme do ní hučeli, zda si po pohledu na svalnaté chlapce v zákulisí ještě nerozmyslí, zda si přítele nechat, její odpověď jistá nebyla. "Nechávám si ho, ale já si to ještě rozmyslím," překvapila.

Možná za to ale mohly medikamenty, které bere na zablokovaná záda, s nimiž nesmí ani za volant. "Dostala jsem tak silné prášky, že nemůžu řídit. O tom, že bych si na ně dala sklenku vína, si můžu nechat jenom zdát. Je se mnou dost veselo i po těch prášcích. Jsou jen na recept a jsou hrozně zrádné. Vynechává mi paměť, i orientace je taková horší," přiznala Míša, která doufá, že na premiéru Fantoma opery 13. září v GoJa Music Hall už bude zdravotně zcela v pořádku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám