Hlavní obsah
Článek

Půvabnou moderátorku Kristinu Kloubkovou potkáváme na různých společenských akcích jen příležitostně, a to buď s kamarádkou, nebo s její dcerkou Jasmínkou. S partnerem Karlem jsme ji neviděli snad nikdy a skoro jsme začali pochybovat, zda nejde o neexistující paní Colombovou.

"To, ne. Svého velkého Karla, tatínka Jasmínky, pořád mám. Jen nemá veřejné akce rád," vysvětlovala Kristina. A kde bychom ji tedy mohli s partnerem potkat? "My spolu vlastně nechodíme nikam. Jen nedávno jsme byli na večeři a v sauně. To bylo poprvé od narození Jasmínky a bylo to moc fajn," řekla nám Kloubková.

Pokud jde o svatbu nebo druhé dítě, tak to pár neplánuje. "O tom, že bychom se měli brát, jsme se shodli oba, že to nepotřebujeme. A druhé dítě bych chtěla, ale doma se to nesetkalo s pochopením," přiznala půvabná blondýnka.

Tu možná čeká už poslední týden moderování hlavního zpravodajství na Nově, neboť v září už by se měla vrátit z velmi krátké mateřské dovolené Lucie Borhyová (45). "Moc o tom nevím, ale pokud to bude opravdu poslední týden, budu se to snažit co nejvíc užít," uvedla.

Kristina se chystá i na návrat ke své původní profesi tanečnice. "Muzikál Kleopatra, kde jsem účinkovala v roli Hada, bude mít obnovenou premiéru. Ale na náročného Hada už jsem kývnout nemohla, tělo už mám opotřebovanější. Ale budu bohyní Isis," prozradila.

Reklama

Další články

Načítám