Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jediné zranění z turnaje Celebrity Beach Cup, který pořádala modelka Hana Mašlíková (41), si odnesla její kolegyně z mola Taťána Makarenko (34). Ze Žlutých lázní, kde charitativní turnaj probíhal, ji kamarádka s nateklou a pozvolna modrající a fialovějící rukou odvezla rovnou do nemocnice.

"Sport mám ráda, tohle bylo navíc pro charitu, výtěžek šel na výcvik vodících psů, a tak jsem se ráda účastnila. Beach jsem ale hrála podruhé v životě a nikdo mi pořádně nevysvětlil, jak mám dávat podání, takže jsem udělala začátečnickou chybu, když jsem to udělala horní stranou ruky," vysvětlila Táňa, jak se úraz stal.

"Myslím, že tam budu mít nalomenou nějakou kůstku. Ale jsem pojištěná, připlácím si úrazové pojištění. Kdybych nebyla, počkám do rána, jak se to vyvine, ale takhle pojedu hned. Ostatně, třeba za to aspoň dostanu nějakou korunu, když už si za to platím," krčila rameny.

Reklama

Další články

Načítám