Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Po nečekaném vykopnutí Josefa Rychtáře (65) z domu Ivety Bartošové (†48) (musel Arturovi nečekaně vrátit klíče, dále prý ale vilu hlídá před zloději a úchyly) se vdovec po zpěvačce přestěhoval zpět do domu své bývalé ženy Dariny Nové (66). Kdekdo by čekal aspoň elementární soudnost, že si radši zařídí podnájem, nicméně stud je pro Rychtáře patrně úplně cizí slovo. Podle našich zpráv to korunoval tím, že si ve staronovém bydlišti měl vystavit i urnu své zesnulé manželky!

„V mnoha ohledech Josefa chápu, ale to, že by se asi k bývalé ženě vracet neměl, že se to kvůli tomu, že ji opustil a co všechno vůči ní dělal po rozchodu, nehodí, si nenechá vymluvit. Navíc zůstává rozum stát i nad tím, že si s sebou vzal i Ivetinu urnu. Jeho mysl vůbec nedokáže přijmout fakt, že je krajně nevhodné mít ostatky zesnulé ženy v domě své předchozí paní, kterou s Ivetou podváděl,“ kroutí hlavou i Rychtářův kamarád, který s ním celou záležitost dopodrobna probíral.

Rychtář se prý přestěhoval do přístavku, v němž má zázemí jeho zabezpečovací firma, nebojí se ale volně pohybovat ani po domě své bývalé ženy Dariny Nové. Lidé znalí situace pomalu litují, že si nelze vsadit, zda si Rychtář s exmanželkou vjedou do vlasů. Prý by vyhráli. Nejde údajně ani tak o to, jestli k tomu dojde, ale kdy.

Reklama

Další články

Načítám