Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Prachařová (38) přijala nabídku ztvárnit hlavní ženskou (dvoj)roli v novém klipu Petra Pečeného neboli Doctora P.P. k písni Nebe, Peklo, Ráj, jenž odkazuje na komiksovou a fantasy literaturu. Proč? Pečený je vášnivým sběratelem těchto literárních žánrů. Zahrála si démonickou ženu a zdravotní sestřičku.

„Když jsem byl malý kluk, tak po vpádu spřátelených vojsk zarazili komunisté ze dne na den vydávání Rychlých šípů (avizované číslo mi nikdy nedošlo) i mého oblíbeného Tarzana. Přestože zůstal Čtyřlístek a podpultový kapitán Klos, bral jsem to jako strašlivý zásah do mých dětských práv a nesl jsem to jako celoživotní trauma. Proto se dnes snažím dohnat vše, co mi bylo desítky let odpíráno,“ komentuje svou zálibu Doctor P.P.

„Nebe, Peklo, Ráj byla poslední neotextovaná píseň, kterou napsal náš kamarád Pancho. Vzhledem k tomu, že jsem ji měl druhý den nazpívat, sedl jsem si doma ke krbu, otevřel své oblíbené šampaňské, pak druhé a ráno byla píseň napsaná. Dnes už ani nevím, zda jsem tu zvláštní démonickou ženu, o které je píseň, potkal, nebo se mi to zdálo v šampaňském opojení,“ popisuje vznik skladby Doctor P.P., který si ke ztvárnění femme fatale nakonec vybral Agátu Prachařovou, která podle něj prokázala, že má nejen parametry modelky, ale i rodilý herecký talent.

Souhlasíte?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám