Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a misska Tereza Chlebovská (33) vyslyšela výzvu svého přítele, sparťanského fotbalisty Pavla Kadeřábka, a pustila se do kyblíkové výzvy, kterou si ale upravila podle vlastních pravidel.

Nevylila na sebe totiž kbelík vody, ale rovnou skočila do rybníku! A na rozdíl od řady jiných „kyblíkářů“, kteří na sebe jen bezcílně lejí vodu, peníze na podporu nemocných ALS (amyotrofická laterální skleróza), skutečně poslala.

„Milión názorů pro a milión zase proti, tak jsem si to udělala hezky po svém. Abych nebyla srab, tak jsem výzvu od Pavla Kadeřábka přijala. Abych neplýtvala vodou, zvolila jsem snad i originální způsob, a abych do podobné situace, kdy člověk neví, jestli do toho jít, nebo nejít, nepostavila další lidi, které mám kolem sebe, tak jsem ho prostě nenominovala. A to nejdůležitější, proč se celá tato akce vlastně spustila, ano, peníze pošlu, tak přísahám,“ slíbila Chlebovská. Jak se krásné missce povedl skok rybníka, si prohlédněte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám