Hlavní obsah
Článek

Tak to mu hodně nevyšlo! Josef Rychtář (65) se nedávno chlubil tím, že může obývat dům své zesnulé ženy Ivety Bartošové (†48) až do ukončení dědického řízení, jenže se přepočítal. V pondělí ráno totiž musel potupně vrátit klíče bratrům Artura Štaidla (27) a odstěhovat se z Uhříněvsi! Artur ho v domě své matky nechtěl snést už ani o vteřinu déle.

Informaci se Super.cz dozvěděl v pondělí po půlnoci od společensky velmi unavené dámy, která byla asi účastnicí večírku na rozloučenou. „Volám vám ve dvě v noci, protože Rychtář se ráno stěhuje. Artur Štaidl se tak rozhodl ze dne na den,“ informovala nás paní, s kterou byla i Macurova bývalka Vlaďka Šuleková. „Ano, jsem teď u kluků, máme spolu nějaké kšefty. O stěhování vám nic neřeknu,“ potvrdila nám dopoledne stroze.

Informace její unavené kamarádky se nakonec ukázaly být pravdivé. Jak uveřejnil web Sedmička, Rychtář opravdu z domu své manželky prchl. „Vyslovil jsem přání, na které pan Štaidl slyšel, včetně Artura, že bych si vzal věci po Ivetě a to je veškerá konfekce, včetně bot,“ citoval vdovce web.

Rychtář prý se svým „panoptikem“ (zvukařem Standou a synem Janem) odjel do Říčan do domu své bývalé manželky Dariny vybaven nejen hadříky Bartošové, ale údajně i obří láhví piva.

Mezi ním a jeho bývalkou zatím neproběhlo majetkové vypořádání a podnikatel má u nemovitosti i služebnu své bezpečnostní firmy. Zda bude ze slušnosti obývat jen ji, či se bude své ženě cpát do domu (patří mu jen dvě a půl dvanáctiny), to se teprve ukáže.

Reklama

Další články

Načítám