Hlavní obsah
Článek

Přestože se Gabriela Franková (30) během svého pobytu v Londýně věnovala zejména studiu angličtiny, tak nezapomínala ani na to, že je Českou Miss a že musí pracovat také na svém vzhledu. Proto s železnou pravidelností vyrážela do fitka a s nadšením také vybíhala „joggovat“.

„Bylo tam na běhání skvělé počasí, nebylo ani teplo ani zima a moc příjemný vzdoušek. Zamilovala jsem se do místních parků. Byly obrovské a některé i na sebe navazovaly,“ vzpomíná na pohybové aktivity v Británii Gábina a jedním dechem dodává: „Vždy jsem doběhla do parku, protáhla se, udělala šedesát dřepů a běžela zpátky. Doma jsem si ještě v pokoji zacvičila hlavně břišáky a cviky na zadek."

Česká Miss 2014 se v Anglii snažila udržovat fit po všech stránkách. „V Londýně jsem se snažila co nejvíce chodit pěšky a minimálně jezdit metrem. Snídala jsem toast s máslem a ovocem a večeřela, co mi moje náhradní maminka uvařila. Většinou to bývalo kuřecí maso nebo ryba se zeleninou, bramborami nebo rýží. K obědu jsem si kupovala ovoce a saláty. Nechtěla jsem se moc zdržovat jídlem od poznávání Londýna,“ vysvětluje Gábina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám