Hlavní obsah
Článek

Modelka Gábina Dvořáková už za dva měsíce přivede na svět dceru Terezku. Přibrala sedm kilogramů a vypadá výborně. Stejně přibírá i její manžel Václav Noid Bárta (43). "Snažím se břicho zastrčit, ale nejde to," směje se.

"Já myslím, že to je v pořádku. Když budu větší, tak víc ochráním svoji rodinu. Já myslím, že to příroda tak zařídila," řekl Super.cz zpěvák. "Jsem ráda, že v tom nejsem sama, že břicho budeme mít oba," doplňuje ho Gábina.

"Cítím se skvěle, akorát už mě bolí záda. Jinak vůbec nic. Jsem naprosto v pohodě," říká Gábina, která čeká holčičku Terezku. Rodit chce přirozenou cestou u manžela Marty Jandové Mirka Vernera v pražské podolské porodnici.

"Chtěla bych rodit přirozenou cestou, snad nebudou komplikace," doufá modelka. Vašek bude u porodu. "Určitě u porodu budu, musím tam být jako podpora," vysvětlil Noid na sportovním odpoledni muzikálu Addamsova rodina, kde hraje.

Pro holčičku už mají celou výbavičku připravenou a právě v těchto dnech montují dětský pokojíček. "Mám všechno, růžové sponky do vlasů, hnědý kočárek, ale doplníme to růžovými doplňky. Kočárek v domě nemáme, máme ho schovaný v prodejně, kde jsme ho koupili," prozrazuje Noid. "Až budu v porodnici, bude pro něj muset Vašek rychle vyrazit," dodala Gábina.

Reklama

Další články

Načítám