Hlavní obsah
Článek

Nová přítelkyně prince Harryho (39), modelka Florence Brudenell-Bruce (25) se živí hlavně předváděním spodního prádla a plavek, už se ale také prosadila jako herečka. Zatím tedy jenom v reklamách.

Předvedla se tak mimo jiné ve spotu pro jednu britskou sázkovou kancelář a vypadala v něm ohromně. Jen lehce oděná se ve snovém prostředí proplétala mezi balónky a na konci reklamy dokonce něžně štěkla na psíka, kterého jí její herecký kolega z balónků vyrobil.

Ačkoliv ještě vztah Harryho a Florence nikdo oficiálně nepotvrdil, mluví o něm celá Británie. A málo známá modelka se tak ze dne na den stala celostátní hvězdou.

Románek je podle tisku v samém začátku. „Harry je tak poblázněný, že jí dokonce nabídl společnou dovolenou. Zatím ale není jisté, jestli pojedou. Je to opravdu velmi brzy,“ sdělil listu The Daily Mail zdroj blízký královské rodině.

„Harry je stále ohromený z toho, že sbalil tak nádhernou dívku. Žertoval, že se to stalo jen kvůli jeho uniformě. Vždy zrudne, když si z něj William (41) kvůli tomu utahuje,“ dodal zdroj.

Reklama

Další články

Načítám