Hlavní obsah
Článek

O tom, že se na obrazovky vrací obdoba oblíbeného pořadu, kde se známé tváře pokoušejí uhodnout otázky na určité téma, jsme již informovali. V show Kdo je kdo? se objeví stará známá parta ve složení Dana Morávková, Alice Bendová, Bob Klepl a Martin Zounar vedená moderátorem Petrem Vondráčkem.

„Je to ale jiný pořad, než bylo Hádej, kdo jsem! Máme více soutěžících, jsou nové disciplíny a hlavně mám také svou novou asistentku, krásnou a milou Květu. Doufejme, že tento pořad je další vývojový stupeň té naší party, která začala právě v Hádej,“ říká Petr Vondráček.

A kdo je zmíněná Květa? V civilu se jmenuje Marie Kružíková a diváci ji mohli vidět například jako partnerku Jiřího Mádla ve filmu Tomáše Vorla Vejška. Popsala nám i to, jak bude fungovat v soutěži.

„Květa pomáhá hostům s nápovědami. Takže hraju třeba Indku, přitančím, nastoupím jako karatistka apod. Je to komediální role, Květa je trdlo a mně to vyhovuje, můžu si v té roli hrát, být kreativní, vyzkoušet si všechno možné. Květa je ale rozhodně hodná, i když trochu naivní. Hraju vlastně tak trochu blbku,“ směje se Marie Kružíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám