Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dalších deset farmářů se rozhodlo následovat své předchůdce z pořadu Farmář hledá ženu. Doufají, že stejně jako charismatický Petr Hájek v minulé sérii najdou tu pravou lásku. Petr se nejen stihl oženit, ale v září s manželkou Adrianou čekají příchod svého prvního potomka.

V prvním díle nové show se objeví právě svatba v Novohradských horách, kde svatebčanům pršelo štěstí. Představí se i deset mužů, kteří byli vybráni z přihlášených farmářů. "Každý je svým způsobem zajímavý. Záleží ale na tom, kolik kterému přijde dopisů od žen, které se nimi budou chtít seznámit," upřesnil PR koordinátor Václav Mazánek.

Natáčet se bude jen s pěti nejúspěšnějšími. Super.cz zjistil, že mezi nimi je třeba chlapík, který vypadá jako indiánský náčelník a od štábu dostal přezdívku "Zaříkávač koní". Jeden z nejméně atrativních mužů je zase nejmovitější ze všech.

"Už mám za sebou červnové natáčení profilů a musím říct, že to bude opravdu hodně zajímavé. Ale sama bych si žádného z nich nevybrala. Já už manžela mám a jsem šťastná," řekla Super.cz moderátorka Laďka Něrgešová, která bude provázet i druhou řadu.

Po pilotním díle, který se vysílá v pondělí 11. července, bude televize představovat jednotlivé soutěžící. Nejlepším bude přiděleno po třech ženách, které se jim budou zdát nejpřitažlivější. Osudy seznamování mohou televizní diváci sledovat v rámci podzimního programového schématu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám