Hlavní obsah
Článek

Nejkrásnější muž Česka, vítěz soutěže Muž roku, Tomáš Dumbrovský je nejen velký fešák, ale je to i chytrý kluk. Studuje třetím rokem právnickou fakultu a o své budoucnosti má jasno. Chce prorazit v modelingu v mezinárodním měřítku a po dokončení školy by se rád věnoval občanskému právu. Nový občanský zákoník prý má v malíčku, takže by z fleku mohl dát třeba majetkové vyrovnání o rozvodu.

"Modelingu se věnuji už rok, baví mě to a doufám, že mi vítězství v soutěži přinese nové pracovní nabídky," věří sympatický Tomáš, jenž byl jedním ze třech mladých mužů, kteří se jako blonďáci odlišovali barvou vlasů od zbytku finálové dvanáctky. "Ale myslím si, že barva vlasů nehrála roli," míní Dumbrovský, který má v příbuzenstvu známého moderátora.

Toho, že se mu spolužáci z právnické fakulty budou smát kvůli tomu, že se účastnil takové soutěže, což je reálně možné, se směje. "Je to jejich věc, každá ať to přijme, jak chce. Ať si klidně dělají legraci. Nevadí mi to, nic proti tomu nemám. Opravdu v pohodě," je si jistý Tomáš, který je momentálně nezadaný, takže dívky u něj podle jeho slov šanci rozhodně mají.

Reklama

Další články

Načítám