Hlavní obsah
Článek

Ještě před rokem měl normální postavu, možná byl trochu při těle. Během dvanácti měsíců ale Miroslav Šujan, čtyřiadvacetiletý soutěžící z Muže roku, jehož finále je na programu předposlední srpnový pátek, šel do sebe. Tvrdě se pustil do cvičení a tohle je výsledek. Tělo má jako ze žurnálu, a mohl tak bojovat i o titul nejkrásnějšího muže republiky.

Student vysoké školy z Chomutova shodil během roku deset kilogramů a zformoval svou postavu. Na porovnávací fotce je loni o prázdninách v Anglii a před týdnem během focení svých nových propagačních snímků.

„Míra mě oslovil s prosbou o nové promo fotky. Pro společné focení jsme zvolili exteriér a lokaci u bazénu, kde jsem v minulém roce fotila Kamilu Nývltovou nebo Sabinu Rojkovou. Tentokrát jsme tedy vytvořili fotografie spíše pro ženské publikum. Focení bylo v naprosté pohodě a výsledek je, myslím, vydařený,“ říká fotografka Petra Kropáčová.

Není bez zajímavosti, že tenhle pohledný mladík si pro samé cvičení nemá sílu najít čas na lásku. Je nezadaný. Na jak dlouho?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám