Hlavní obsah
Článek

Irský herec a model Jonathan Rhys Meyers (33), který je známý především ze seriálu Tudorovci, se pokusil zabít. Už dlouhou dobu bojuje se závislostí na alkoholu, ale přesný důvod jeho činu není známý.

Na základě tísňového volání do jeho domu přijeli záchranáři a našli jej ležet v bezvědomí na zemi. Ihned ho odvezli do nedaleké nemocnice, kde si ho nechali na pozorování.

Johnathan Rhys dospěl do takového stádia, že bez odborné pomoci nemůže dál působit ve filmu ani na divadle. Byl několikrát na odvykací kúře, ta ale očividně nepomohla. Poprvé se léčil ze závislosti v roce 2005, kdy pobýval na klinice v Malibu. O dva roky později byl zatčen na letišti v Dublinu za rušení veřejného pořádku.

"Pracovat s Jonathanem na place je úžasné, ale jinak je bohužel velmi často pod vlivem alkoholu. Je to jeho démon,“ nechal se slyšet jeden z jeho kolegů.

Meyers je známý pro svou roli ve filmu Sametová extáze (1998), za ztvárnění Elvise Presleyho v biografické minisérii Elvisovy začátky (2005) a Jindřicha VIII. v historickém dramatu Tudorovci (2007).

Reklama

Další články

Načítám