Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Léto tráví Petra Nesvačilová mnohem raději na horách než u vody, a proto i letošní rok putovala po hřebenech. Na opalování na pláži ale taky došlo.

Posluchačka FAMU za posledních několik měsíců navštívila Jordánsko a Izrael, kde natáčela v poušti svůj celovečerní studentský film. V jedné části snímku, pro který napsala námět, si zároveň střihne jednu z hlavních rolí. Zajímali jsme se, jestli herečka neměla na Blízkém východě sužovaném boji strach. „Jezdím tam třikrát do roka pracovně. Vždycky tam jedu s pokorou,“ říká Petra.

V jednom z cílů jejího letošního putování opravdu nebyla nouze o vyhrocené okamžiky. „Když jsme tam byli v březnu, tak jsme točili ve Sderotu, což je kousek od Pásma Gazy. To bylo ostrý,“ prozradila nám Petra a přidala 'zážitek'. „Stáli jsme venku a v tu chvíli začaly zvučet sirény a signály, abychom utíkali do úkrytu. V tu chvíli jsme viděli, jak letí raketa na Aškelon,“ svěřila se s nepříjemným zážitkem herečka známá z filmů Pusinky, Protektor či Líbáš jako ďábel.

Reklama

Další články

Načítám