Hlavní obsah
Článek

Vždycky o sobě tvrdila, že je typicky městská holka, která miluje život ve velkoměstě se vším všudy včetně řinčení houkaček a skřípění tramvají. Proto nás velice překvapilo, když nám Simona Krainová (51) oznámila, že s manželem koupila dům na venkově na Karlštejnsku, který hodlá zrekonstruovat.

K razantnímu životnímu kroku přiměly modelku její děti. „Jsem sama překvapená, jak tě děti změní,“ nechala se slyšet Krainová. „Vybudovali jsme si byt v Praze, který je velmi prostorný, máme tam všechno, co my dva městští lidé, já a můj muž, potřebujeme. Dostala jsem ale nabídku od kamaráda na dům v krásném prostředí hned vedle lesa, je tam obrovský pozemek, kde můžeme udělat dětem celé hřiště.“

Hodlá snad Krainová razantně pobořit svůj žebříček hodnot a odstěhovat se trvale mimo město? „Já si myslím, že ten dům budeme využívat jako víkendovou chalupu. Budeme tam jezdit na prázdniny a na Vánoce s dětmi. My jsme dlouho rekonstruovali náš dům v Dejvicích, konečně je tam všechno podle našich představ, a tak se rozhodně nebudeme natrvalo stěhovat z města,“ uvedla vše na pravou míru Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám