Hlavní obsah
Článek

Herec Václav Neužil je známý díky svým rolím na prknech Dejvického divadla, v seriálu Čtvrtá hvězda, Vyprávěj, Zázraky života či ve filmech Muži v říji a Alois Nebel. O jeho soukromém životě toho ale není moc známo.

Když se tedy tento krasavec s průzračně modrýma očima účastnil charitativní akce nadačního fondu Fragilis, tak jsme se chopili příležitosti a stručně ho vyzpovídali. Vašek na dobročinné akci pořádané na pražské Náplavce točil pivo a výtěžek z prodeje putoval na podporu dětí odcházejících z dětských domovů.

Herec se nám svěřil, že s touto prací má své zkušenosti a za barem si umí poradit. „Můj kolega Míra Nosek se kromě herectví velmi vehementně věnuje 'barmařině'. U něj jsem xkrát pivo točil. Pivo mám rád a umím to,“ prozradil nám Vašek, který si dovede představit, že by herectví nahradil snad jedině prací v baru. „Jediná možnost, jak bych si vydělával, je práce za barem.“

Kromě relaxace v baru Vašek miluje cestování. „Je to moje velmi oblíbená kratochvíle. Jsem ženatý a cestujeme s manželkou často,“ prozradil nám mimo jiné herec svůj stav a svěřil se, že preferuje spíš cestování na vlastní pěst. „Mám rád organizované cesty, ale program si chci dělat svůj.“

Vašek Neužil nedávno dokončil film Ireny Pavláskové o Janu Saudkovi, kde si zahrál fotografova syna, na konci září bude mít premiéru film Alice Nellis Andělé všedního dne, aktuálně točí s režisérem Jiřím Svobodou dokumentární dramatický seriál o Janu Husovi a na hradě Zvíkov bude ještě točit pohádku Sedmero krkavců.

Reklama

Další články

Načítám