Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Horké počasí, zpocená těla, zpěv, výkřiky a nadšení, tak vypadal koncert Ewy Farne (30) ve slovenském aquaparku pod Tatrami. Stovky polonahých fanoušků se tísnily pod pódiem, aby jim z vystoupení oblíbené zpěvačky polského původu neuniklo vůbec nic. A Ewa se nechala jejich nadšením strhnout. Navíc si prý díky nahému publiku připadala jako Eva v ráji.

„Obvykle zpívám mnohem později, kdy je pódium nasvícené a show má jiný charakter. Tady jsem vystoupila krátce po poledni a užila si atmosféru jako dlouho ne,“ přiznávala překvapeně Eva krátce po koncertu.

„Publikum reagovalo skvěle. Zřejmě k uvolněné a spontánní náladě přispělo i to, jak málo byli všichni oblečení. Nikoho jako by nic nesvazovalo a mohl se projevit naplno. Vlastně mě napadá, že by na koncerty mohli všichni chodit podstatně méně oblečení,“ smála se očividně nadšená Ewa, která sice nezpívala v plavkách, ale byla oblečená mnohem méně než obvykle.

„Jsem pořád hodně na cestách po koncertech. Možnosti vyběhnout si do přírody proto rychle využívám, takže jsem se tady chtěla podívat, jak to vypadá v okolí Liptovského Mikuláše. Do konce prázdnin mě čeká ještě řada vystoupení a pracovní bude i podzim,“ řekla zpěvačka, která nedávno vydala nový singl Leporelo, natočila videoklip s fanoušky a v dohledné době ji čeká vydání alba se stejným názvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám