Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Manželka ministra obrany Martina Stropnického (67) a matka Agáty Prachařové (38) si přes prázdniny příliš neodpočinula. Početná rodinka jí totiž neustále připravuje nějaké nepříjemné překvapení.

Zatímco většina národa v uplynulých týdnech vyrazila na dovolenou, Veronika Žilková (62) se klidu nedočkala. „Na léto se mě ani neptejte, neustále se potácím po nemocnicích, protože má pořád někdo z rodiny nějaké zdravotní problémy, takže se těším, až letošní léto skončí,“ posteskla si herečka na letní párty Top Star magazínu, kam dorazila s Agátou i synem Vincentem.

Žilková si příliš neodpočine ani v nadcházejících měsících, protože ji čeká natáčení seriálu Všechny moje lásky, v němž nahradí Dagmar Havlovou (70), která se v televizním projektu nakonec neobjeví. „Hraju vdovu, což je fajn, protože nemám žádného manžela, kterému bych musela vařit večeři. Je úžasné, že Primě tolik záleží na divačkách, že vymyslela seriál pro ženy nad padesát let. Zatímco například na pracovním úřadě jsou ženy tohoto věku v podstatě odepsané,“ zavtipkovala Veronika, již nejspíš manžel působící v politice doma informuje o sociální problematice v naší zemi.

Reklama

Další články

Načítám