Hlavní obsah
Článek

Operní pěvkyně Andrea Tögel Kalivodová je neuvěřitelně hyperaktivní ještě v osmém měsíci těhotenství. Během dvou dní jsme ji potkali hned na dvou párty. "To je shoda okolností," smála se Andrea, která upila ze sklenky i trochu červeného vína.

"Lékaři dokonce doporučují, aby si maminka dvakrát týdně dala skleničku červeného, když má málo železa. Prý to jí i miminku prospěje. A já méně železa měla, ovšem vínem, které mi stejně tolik nechutná, jsem to neřešila, spíš výživovými doplňky, pila jsem nějaký sirup se železem," vysvětlila.

Andrea se cítí výborně. "Mám nahoře sice jedenáct kilo, ale neohrabaná si nepřipadám. Nejsem typ, který by seděl doma a koukal z okna. Pořád něco dělám, připravuji materiál na desku a učím se novou roli, v níž bych měla mít premiéru v březnu," uvedla, takže jsme spolu spočítali, že na mateřské dovolené míní strávit půl roku.

Jediné, co ji trochu mrzí, je to, že v létě s manželem nebyli u moře. "To už mi můj porodník nedoporučil. Ale snažím se aspoň cestovat po Čechách, a to i pracovně. Za týden třeba jedu do Prostějova na finále mistrovství světa v parašutismu," překvapila nás Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám