Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Push-Upky, bardotky, vyztužené, nevyztužené… Myslíte, že už se o podprsenkách nemůžete dozvědět nic nového? Že jste všechny střihy už vyzkoušela? Možná ne! Znáte třeba dekoltky? Nebo deko plunge podprsenky? Objevte nové unikátní střihy podprsenek!

Krisline: Exkluzivně na Astratex.cz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Značka Krisline nabízí klasické i revoluční střihy podprsenek, které jinde nenajdete. Kombinují pohodlí, funkčnost, atraktivní design a luxusní materiály. Bez ohledu na věk i postavu si v kolekcích Krisline vybere každá žena. Dokonale podtrhnou přednosti a poskytnou pocit výjimečnosti. Pokud se navíc pyšníte většími ňadry, jásejte – Krisline se specializuje na podprsenky pro velká prsa!

Decolte: Ideální do hlubokých výstřihů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dekoltka či dekolt podprsenka je jako dělaná do hlubokých výstřihů. Díky nízkému můstku a atypickému střihu se můžete pochlubit odhaleným dekoltem, aniž byste riskovala faux-pas v podobě vykukujícího prádla. Na rozdíl od běžné Push-Upky tlačí prsa směrem k sobě, a vytváří tak smyslnou linii ňader až k nízkému středu podprsenky. Podprsenka Beatriz si vás navíc získá luxusním zpracováním a okouzlujícím designem. Pochlubte se úchvatným dekoltem!

Deco Plunge pro velká ňadra: Unikátní střih, který jinde nenajdete

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tento kousek je určen speciálně ženám s velkými ňadry, které nepotřebují výplně pro zvýraznění poprsí. Unikátní střih košíčků pozvedá ňadra, formuje a zároveň vyrýsuje linii ňader i bez výztuží. Košíčky se perfektně přizpůsobí velikosti prsů a umožní maximální odhalení dekoltu u extra hlubokých výstřihů. Přepychová podprsenka Diamond se díky hladkým košíčkům skvěle hodí také pod obepnuté oblečení. Zahalte se do luxusu a předveďte světu své ženské křivky!

Populární bardotka: Pozvedne ňadra i sebevědomí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stále oblíbenější střih - bardot. Tlačí ňadra směrem vzhůru, a perfektně tak zvýrazní horní část ňader. Díky odepínacím ramínkům a gelovému proužku je jako dělaná pod topy bez ramínek. Můžete ji obléct i pod velmi přiléhavý nebo průsvitný top – hladké košíčky nebude podprsenka Diamond proznačovat. Krajkové detaily dodávají této krásce šmrnc, nemyslíte?

Nejoblíbenější po celém světě: Polovyztužená podprsenka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Polovyztužená podprsenka je ideální na každodenní nošení a skvěle padne ňadrům všech velikosti. Modely značky Krisline mají půlené vycpávky, které zvýrazní linii prsou a speciální střih košíčků do tvaru písmene T vytvoří krásně zakulacený tvar poprsí. Luxusní polovyztužená podprsenka Brillant patří k současným bestsellerům. Je zdobená detailně propracovanou krajkou a dostupná ve čtyřech barevných variantách!

Další články

Načítám