Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Tereza Mátlová (48) využila toho, že je její partner hudební boss František Janeček (79) v Dominikánské republice. Nikoli k  flirtům, ale k tomu, že vzala jejich tříletou dceru Emily Ann poprvé ke kadeřníkovi. "Tatínek byl zvyklý na svoji malou princezničku. Nikdy jsme ji nestříhali. Ale už to bylo vážně potřeba," svěřila Super.cz.

Vzala Emily ke svému kadeřníkovi Michalovi Červenému, pro něhož nedávno nafotila i sérii reklamních fotek. "K nikomu cizímu bychom nešly. U Michala snad nedojde k žádnému pláči," věřila a snažila se dcerku před stříháním zabavit hrou s pejskem. Nepomohlo to.

Když se Emily usadila na kadeřnické křeslo a viděla, jak její vlásky padají k zemi, vstoupily jí slzičky do očí. "Vlásky si schovám na památku," řekla Tereza. Malou utěšilo až to, když s objevila teta Markéta, další z půvabných sester Mátlových, a spolu s maminkou jí vychvalovaly, jak jí to sluší.

Reklama

Další články

Načítám