Hlavní obsah
Článek

Modelka a dýdžejka Nikola Zvěřinová se modelingu věnuje stále méně, i když na molo rozhodně pořád patří. Léta si drží stejnou váhu a nemá ani gram tuku navíc. V poslední době za to vděčí i sportu, kterému se celý život vyhýbala.

"Zjistila jsem, že po pěti metrech běhu funím jak o život. Tak jsem se zasekla a řekla si, že přeci nejsem béčko, a do běhání se zakousla. Každý den jsem přidávala pět minut a teď se chystám na půlmaraton," řekla Super.cz Nikola, která na nových fotkách pro známý kadeřnický salón vypadá parádně, a dokonce odložila i podprsenku.

„Je to práce, nejsou to žádné erotické fotky, je to umění a při tom, když je potřeba, musí i spodní prádlo dolů,“ směje se Nikola a dodává. „Honza a jeho tým vědí, co dělají. Vše je vždy skvěle připraveno, takže když přijde nabídka, vždy ji ráda přijmu. Pro mě je důležitá i atmosféra. Fotograf Petr Kozlík je profík a ví, kam chce modelku nasměrovat,“ hodnotí Nikola Zvěřinová.

Ona sama v životě zažívá období, které je plné změn. „Je to pravda, letos se toho už docela dost změnilo. Rozhodla jsem se přijmout novou výzvu a změnila jsem práci. S Petrem jsme se rozhodli pomaličku začít rekonstruovat a opravovat dům ve Slivenci,“ říká dýdžejka.

S manželem Petrem Zvěřinou toho mají v plánu hodně. „Oba máme teď hodně práce, jsem ráda, za každou chvíli, kterou společně strávíme. V létě jsme si užili dovolenou na vodě, kterou oba milujeme, a blížící se podzim bude právě ve znamení rekonstrukce,“ dodala Zvěřinová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám