Hlavní obsah
Článek

Hvězda primáckého bulvárního magazínu VIP zprávy Adéla Jandová má ale starosti! Zatímco jiné dívky jejího věku by byly s postavou, kterou ji příroda obdařila, spokojené až na půdu, ona z ní má mindráky. Prý před časem řadu kil přibrala a vůbec sama se sebou není spokojená. K takovým myšlenkám ale evidentně není důvod! Díky přibrání se jí zvětšila ňadra, na něž je krásné pokoukání. Adéla by však zase ráda měla svou původní váhu.

„Je pravda, že polovinu kil pomocí elektrošoků už mám dole, takže už jsem se zase nestyděla v plavkách, ale ještě to není ono. A teď, když jsem byla za známými měsíc ve Spojených státech, jsem denně hodně sportovala. Cítila jsem se provinile, protože všude jsem měla strašně dobré jídlo, tak jsem si pak dávala do těla,“ směje se Jandová.

Ta USA navštívila v době, kdy byla země otřesena nečekaným skonem Robina Williamse. Přestože měla dovolenou, dělala z Hollywoodu živý vstup do VIPek.

A jak na její zajímavý a zvláštní půvab reagovali místní? „Musím říct, že jsem tam potkala pár lidí a kvůli jednomu se do Států v zimě zase vrátím. Chtěl by, abych se tam naplno přestěhovala. Nejsem ještě vyloženě zamilovaná, ale bylo nám spolu dobře. Kdo ví, třeba se tam ještě vdám,“ dodala se smíchem sympatická dívka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám