Hlavní obsah
Článek

Herec a moderátor Nick Cannon (33) si doma pěkně zavařil svým otevřeným přiznáním pětice slavných žen, které měl v posteli. Pro Mariah Carey (54) to byl prý poslední hřebíček do rakve jejich už nějaký čas neklapajícího vztahu. Podle jejich společných známých je rozvod hotovou věcí a nejspíš už není cesty zpět. Po šesti letech tak zřejmě končí další navenek idylické manželství...

Cannon letos v březnu neudržel jazyk za zuby, a když se jej moderátor během rozhovoru pro rádiovou stanici Power 106 zeptal na jeho slavné exmilenky, bez okolků pustil pusu na špacír: „Měl bych na seznamu spoustu jmen,“ chvástal se. Moderátor jej tedy požádal, aby jmenoval alespoň pětici z nich: „To je jednoduché. Ok, Mariah Carey, Christina Millian, Nicole Scherzinger, Selita EBanks, Kim Kardashian,“ vypadlo z něj.

To bylo na žárlivou Mariah prý příliš a tou dobou začala přemýšlet o rozchodu s manželem, jehož si vzala pouhé dva měsíce poté, co spolu začali chodit. Dvojice, kterou dělí dvanáctiletý věkový rozdíl a jež společně vychovává tříletá dvojčata Monroe a Moroccana, spolu údajně nebydlí již od května.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám