Hlavní obsah
Článek

Milé dámy, chcete-li být pozitivně vyladěné, hýčkejte se, jak jen to je možné. Začněte například tím, že svou garderobu oživíte alespoň o jeden z těchto trendy kousků. Je skutečně z čeho vybírat a vězte, že na své si přijde každá milovnice módy!

Krásná jako z růže květ

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud máte pocit, že od svého protějšku nedostáváte příliš často květiny, nadělte si je sama. Pořiďte si toto půvabné tričko s květinovým motivem. V rudé barvě budete působit jako hotová femme fatale, ale zároveň se díky splývavému střihu budete cítit maximálně pohodlně. Triko lze kombinovat se sportovnějším stylem i s elegantním sáčkem. Nechte se pohltit záplavou růží.

V duchu sexy rebelky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jste fanynkou sukní? Pokud ano, prohlédněte si tento skvostný kousek, který by se vám mohl hodit do sbírky. Černá sukně z imitace kůže a s rozšířeným střihem představuje naprosto originální model, kterého se nebudete moci nabažit. Díky délce nad kolena můžete dopřát okolí, aby složilo obdiv vašim nožkám. Za teplejšího počasí k sukýnce obujte sandále, v chladnějších dnech tmavé kozačky a budete za bohyni!

Staňte se ozdobou večírku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chystáte se na party, do divadla nebo na důležitou společenskou událost? Nemáte pro tentokrát náladu na černou klasiku, ale chcete něco extra a neokoukaného? Pak pro vás budou tyto šaty to pravé ořechové. Zamilujete si je jak pro jejich svěží limetkovou barvu, tak pro elegantní volánek vpředu. Nalaďte se na vlnu něžné víly a buďte výjimečná.

Bunda v motorkářském stylu? Absolutní nezbytnost!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Málokterý trend se drží tak dlouho na výsluní, jako je tomu u kožených bundiček. Pokud vám alespoň jedna nevisí v šatníku, měly byste tuto chybu urychleně napravit. Nyní máte perfektní příležitost! Díváte se totiž na skutečný unikát z příjemné imitace kůže, ve které dozajista oslníte nejednoho zástupce mužského pokolení. Přiléhavý střih s kulatým výstřihem zajistí, že se budete cítit neskonale šik a smyslně.

Blýskněte se v novém triku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Triček není nikdy dost! A pro ty, které mají šmrnc, to platí dvojnásob. Proto neváhejte a objevte kouzlo blankytně modrého topu, který jednoznačně lichotí všem druhům postav. Široký a popínavý dolní lem dokonale podtrhne ladné křivky, volnější část v okolí bříška však spolehlivě zamaskuje případná kila navíc v této problematické partii. Neholdujete-li modré, nezoufejte. Triko je pro vás připraveno i v černé variantě. Díky štrasovému zdobení doslova zazáříte!

Další články

Načítám