Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenisová jednička Serena Williams kvůli své svalnaté maskulinní postavě mnohdy ani v oblíbených sukénkách na kurtu nepůsobí příliš žensky. Ve středu večer se však v New Yorku účastnila párty Delta Open Mic k blížícímu se tenisovému US Open, kam oblékla tmavomodré minišaty s širokou sukní, která opticky zúžila její svalnaté nohy.

Williams navíc v hlubokém výstřihu nechala vykukovat krajkovou podprsenku. Jako prototyp něžného pohlaví ale ani s bohatou kudrnatou hřívou nepůsobila. Výsledný dojem pokazily silné paže s bicepsy, za něž by se nemusel stydět žádný muž.

Raketu ten večer Serena vyměnila za mikrofon, a představila se dokonce v roli zpěvačky, když na karaoke zazpívala píseň Diamonds Are a Girls’s Best Friend. Před svým vystoupením publiku přiznala, že je velmi nervózní a nejraději zpívá rockové pecky z 80. a 90. let, jelikož vyhovují jejímu hlasu.

Serena však měla velmi nabitý den, jelikož ještě odpoledne byla hostem v televizní talk show Davida Lettermana, se kterým si venku před studii pro pobavení fanoušků ještě trochu ‚zapinkala‘.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám