Hlavní obsah
Článek

Protože večírek moderovala, z módní show se vyvlékla. Ale když se na mole objevovaly reportérky Top Staru v podivných modelech jako zdravotní sestřička, selka s koštýřem anebo policistka, zajímalo nás, jaký outfit by si z těch předváděných vybrala moderátorka pořadu Iva Kubelková (46).

"Já bych zvolila určitě ten kroj. A to víno tam, navozuje to pohodu," myslí si Iva, z níž jsme vytáhli i to, jaký nejbláznivější model na sobě měla v době své aktivní modelingové kariéry. "Na to nejde zapomenout, i když to bylo hodně dávno. Ještě s Alenou Šeredovou (45) jsme předváděly obří kovbojské klobouky. Ale ozdobené kravskými rohy. Na mole jsme to zvládly profesionálně, ale v zákulisí jsme padaly smíchy," vyprávěla Iva.

To, kdy šla naposledy módní přehlídku, si už ani nepamatuje. "Byly to nějaké věci pro charitu nebo z přátelství k módním návrhářkám. Ale už ani to moc nedělám," svěřila maminka dvou dcer, která se ale prý stále ještě vejde do některých modelů, které nosila v modelingové době. "Jsou kousky, které byly buď tak elastické, nebo tak dobře ušité, že se do nich vejdu. Ale jsou zase takové, které jsem dala své devítileté dceři. Hlavně trička. A ty nosí do školy," prozradila.

Reklama

Další články

Načítám