Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celkem čtrnáctinásobné matce Nadii Suleman (36) z USA zřejmě už ruply nervy i na veřejnosti. V rozhovoru pro magazín InTouch totiž řekla, že svá malá osmerčata nenávidí a je z nich znechucená. Svých šest starších dětí pak nazvala dokonce zvířaty.

Svobodná matka z Kalifornie v lednu 2009 porodila po umělém oplodnění osm zdravých dětí, které jsou nejdéle žijícími osmerčaty v americké historii. Suleman se však dlouhodobě potýká s nedostatkem peněz. Své slávy a dětí tak často využívá k reklamním účelům. To u mnohých vyvolává negativní reakce. Odsuzují ji, že své děti prodává. Američanka se však brání, že ve své situaci samoživitelky nemá na výběr.

„Nenávidím svá osmerčata, znechucují mě. Moje starší děti jsou zvířata, jsou stále více nezvladatelní. Nemám dostatek času na jejich výchovu,“ přiznala magazínu bez ostychu Suleman a pokračovala: „Můj sen o velké rodině se proměnil v mou nejhorší noční můru.“

Nadia Suleman byla se svými dětmi dokonce hvězdou vlastní reality show, která dokazovala, že se o všechny své děti ani s chůvou nedokáže pořádně postarat. Sama prý pomýšlela i na sebevraždu. „Jediný způsob, jak se s tím vším dokážu vyrovnat, je zamknout se v koupelně a plakat. Někdy tam sedím celé hodiny. Na záchodě třeba i obědvám. Jsou dny, kdy myslím na sebevraždu, nemůžu si pomoci,“ dodala šestatřicetiletá Američanka.

Reklama

Další články

Načítám