Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak už i na Karla Voříška (60) došlo v polévání se ledovou vodou. Ve včerejších VIP zprávách statečně přijal výzvu Ivany Gottové (48). „Chtěla jsem vyzvat svého Karla. A i když vím, že mu studená sprcha nevadí - ráno si ji oba dáváme, rozhodla jsem se pro Karla Voříška. Mému Karlovi by trvalo dlouho, než by vlasy dal do původního stavu, tak aby ho fanoušci poznali,“ smála se moderátorka.

Ale zpět k Voříškovi. Rozhodl se politím pomoci lidem v České republice. Slíbil, že symbolických 100 dolarů rozdělí mezi dva dětské domovy, kterým pomáhá.

„Pomoc by měla směřovat lidem v Česku. Zahraniční model je sice zajímavý, stejně jako myšlenka (Neziskovka ALS Association díky ALS Ice Bucket Challenge upozorňuje na neurologické onemocnění ALS a shromažďuje peníze na boj s amyotrofickou laterální sklerózou - pozn.), ale nikdy nejdu s davem, a proto budu rád, když tento nový řetězec dobrých skutků pomůže právě potřebným u nás. Zároveň vyzývám všechny diváky TV Prima, aby přidali ruku k dílu,“ řekl Voříšek a následně vyzval další tři lidi.

A vybral velmi zajímavě, zvolil kolegyně ze zpravodajství Kláru Doležalovou a Sandru Parmovou a zpěvačku Lucii Bílou (58). Na tu se obzvlášť těšíme.

Kterou dámu chcete vidět zmáčenou vy?
Lucii Bílou
80,2 %
Sandru Parmovou
10,2 %
Kláru Doležalovou
9,6 %
Celkem hlasovalo 7382 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám