Hlavní obsah
Článek

Herečku Jitku Ježkovou, kterou známe z poslední doby hlavně ze seriálu Doktoři z Počátků, jsme potkali na večírku, kde většina dam držela v ruce sklenku vína nebo sektu. Drobná blondýnka ale zvolila jako drink večera pořádné panáky vodky.

"Já si víno také ráda dám, ale musí mi ho někdo vybrat a přechutnat a tady nikoho takového nemám, protože jsem přišla s kamarádkou. Takže jsem zvolila jistotu, kterou tahle značka vodky je," smála se Jitka.

Momentálně se reprízuje seriál Obchoďák, v němž také do pátého dílu hrála. "Měla jsem na to dokonce i pár ohlasů. Ale byla jsem tam jen do pátého dílu, než jsem zemřela, a David Matásek tak dostal prostor k dalšímu vztahu, myslím, že s Danicou Jurčovou. Když se nad tím zamyslím, já vlastně nikdy při hraní nezemřela přirozeně, ale i v ruském filmu, kde jsme hrály s Janou Bernáškovou, jsem spáchala sebevraždu," bilancovala herečka.

V reálném životě ale žádné důvody k depresím nemá. "Jsem ta nejšťastnější žena," usmívala se maminka dcerky Elišky a nás, protože se na párty pohybovalo několik těhotných žen, zajímalo, zda by si nepřála druhého potomka? "Co se má stát, to se stane," krčila rameny Jitka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám