Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Královna dětských srdcí Dáda Patrasová (67) vypadá po prázdninách báječně. S manželem Felixem Slováčkem si je užili u moře, byli v Chorvatsku a v Turecku. Teď už ale naskočila do zkoušení nového muzikálu Sněhová královna. A mezitím s manželem navštěvuje kliniky plastické chirurgie.

"Vypadá to, jako by to byl můj nápad. Ale s tím, že by potřeboval něco upravit, hlavně bříško, přišel Felix sám. Domluvil se na jedné klinice a já ho jen doprovázela a vyslechla konzultace. Nejsem semetrika, která by chtěla do manžela nechat řezat skalpelem. Je to jeho rozhodnutí," upřesnila Dáda.

Některé zákroky mu i rozmlouvala. "Liposukce břicha je v pořádku, když jinak zhubnout nejde. Ale pokud jde o zákroky ve tváři, nemyslím si, že by byly nutné. Jednak se mi můj muž líbí takový, jaký je, a věk se neměří jen vzhledem, ale hlavně vnitřní energií, které má na rozdávání. A pak by byla nutná rekonvalescence, při které by nemohl hrát na svůj saxofon. Tím jsem ho přesvědčila, aby do ničeho dalšího nešel," vysvětlila.

A nebojí se Dáda, že omlazený Felix od ní začne běhat za mladšími? "Nebojím se, známe svoje pappenheimské. Není to v omlazování vizáže, ale ve zmíněné mladosti ducha. A jestli bude, anebo už běhá za holkama, s tím se nedá nic dělat," smála se Patrasová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám