Hlavní obsah
Článek

Herečka a moderátorka Kateřina Herčíková přijala výzvu kamarádky Marty Jandové (49) a chrstla na sebe kyblík ledové vody. Zapojila se tak do celosvětové internetové mánie, která si klade za cíl podpořit nemocné ALS (amyotrofická laterální skleróza).

Herčíková se na zahradě za asistence své kočky a pejska dovádějícího v pozadí s pískací hračkou pořádně připravila. Oblékla si bílé šatičky bez podprsenky, a jala se tak napodobit Dádu Patrasovou a její sprchovací scénu z komedie Vrchní, prchni!. Jak se jí to povedlo, si prohlédněte ve videu.

„Děkuju Martě Jandové za nominaci, pojala jsem to, i když samozřejmě mám pod tím prádlo, jako Dáda Patrasová ve své slavné scéně, kde se polévá vodou,“ řekla těsně před tím, než na sebe vylila kbelík vody herečka.

Efekt bílých šatů se samozřejmě ihned dostavil - herečce pod nimi prosvítaly bradavky. Hned poté Herčíková nominovala další adepty na studenou sprchu. A nebála se ani velkých jmen. Kromě Jaromíra Jágra (52), kterého už nominovala zpěvačka Lucie Vondráčková (44), předala štafetu i Dagmar Havlové (71).

Reklama

Další články

Načítám