Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snad do pátého měsíce nebylo vůbec poznat, že bývalá Česká Miss Lucie Hadašová (37) je těhotná. Až teď, v sedmém měsíci, jí aspoň trochu narostlo bříško. "Je to rozdíl oproti Denisce, to jsem byla obrovská, tělo zadržovalo hodně vody, a když jsem rodila, měla jsem nahoře osmnáct kilo. Ale kdo ví, co se stane během dalších dvou měsíců," řekla Super.cz Lucie.

Ta kromě péče o dceru zvládá ještě i vysokou školu, a dokonce už začala pracovat i na diplomové práci. "Až se malé narodí, budu si muset kvůli škole pořídit chůvu, abych ji dokončila," plánuje. A jakého pohlaví miminko bude? "Necháme se překvapit. U Denisky jsme to věděli hned, teď jsme trpělivější," smála se partnerka hokejisty Jaroslava Bednáře (47), který má holčičku i z předchozího vztahu.

"Jako každý chlap by si přál syna. Ale třeba to bude král Jaroslav se třemi dcerami," krčila rameny Hadašová. V případě holčičky by taky dost ušetřila. "Jediné, co jsem zatím udělala pro příchod miminka, je, že jsem vyprala všechno oblečení po Denisce a chystám se ho protřídit. Máme ho hroznou spoustu a i kočárek by se dal ještě jednou použít," míní Lucka, která ještě nemá pro dítě ani vybraná jména. "Já to tentokrát opravdu moc neřeším. Pořád si říkám, že je ještě dost času," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám