Hlavní obsah
Článek

Bývalá dětská hvězda Michaela Kudláčková, která se do povědomí dostala především jako dospívající Barča ze seriálu My všichni školou povinní, má velké finanční problémy. Živí se jako věštkyně, ale příjmy jí nestačí. Na triku má údajně mnoho exekucí kvůli částce 636 tisíc korun. Ta se ale vyšplhá s úroky a náklady exekutora na výrazně vyšší sumu přesahující milión korun.

Kudláčková je matkou čtyř dětí, na které byla léta úplně sama. Postupně si nadělala velké dluhy, které se jí nedaří splácet. Podle Centrální evidence exekucí čelí celkem devatenácti exekucím. Celková dlužná částka činí jen na jistinách, tedy bez příslušenství a úroků, 636 tisíc korun.

Kudláčková prý ale ví jen o dvou exekucích. "Rozhodně jich není 19. To je nesmysl, přeci bych o tom věděla. Vím jen o dvou. Šlo o půjčky, které ale měsíčně splácím. Platím čtyři tisíce na obě," řekla Aha! Kudláčková, která si je vědoma dluhu asi tři sta tisíc korun, který se prý snaží splácet. S dalšími exekucemi nyní přijdou další starosti, na které ale už naštěstí nebude sama. Po boku má nového milujícího partnera.

Reklama

Další články

Načítám