Hlavní obsah
Článek

Jeden z nejatraktivnějších padesátníků světového šoubyznysu vzal svou manželku a dvě roztomilé dcerky na farmářský trh, kde na něm ženy mohly oči nechat navzdory tomu, že je šťastně ženatý.

Ian Ziering se proslavil rolí Steva v kultovním seriálu Beverly Hills 90210, jemuž dodnes vděčí za svou popularitu. Známý herec sice letos oslavil padesátiny, ale díky dřině v posilovně a harmonickému vztahu vypadá lépe, než když jej v 90. letech na obrazovce sledovaly milióny televizních diváků.

Seriálová hvězda má za sebou nevydařené manželství s Playmate Nikki Ziering, které trvalo pět let. V roce 2010 se oženil s Erin Kristine Ludwig, která mu dopřála spokojenou rodinku. Ian s ní má tříletou Miu a roční Pennu.

Po seriálu Beverly Hills 90210 se Ian Ziering v Hollywoodu příliš neprosadil. Uplatnění našel jako profesionální striptér v taneční skupině Chippendales a v béčkové filmové tvorbě. Jeho největší „úspěch“ posledních let představuje bizarní horor Žralokonádo, který se dokonce dočkal pokračování.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám