Hlavní obsah
Článek

Radostem a pohodlí zpěvačky Ivety Bartošové (†48) v domě jejího milence v italském Garganu je po pár dnech rázem konec! Když totiž vyslala zpátky do Čech svého hraběte Domenica Martucciho (47), aby dnes po předání vysvědčení vyzvednul jejího syna Artura Štaidla (27) z péče otce, netušila, že se její bývalý partner Ladislav Štaidl rázně vzepře a prohlásí kategoricky: To ani náhodou! Tomu cizákovi ho nedám!

Iveta se teď musí dát na modlení, aby mohla syna, na kterém je psychicky závislá, zase brzy spatřit. "Láďa nechce předávat kluka úplně cizímu člověku. Nikdy v životě toho údajného hraběte neviděl, nezná ho. Vůbec se mu nelíbí, co by měl Artur dělat v Itálii. S Martuccim se odmítl bavit a chlapec tak zůstává v Česku," prozradil zdroj ze Štaidlova okolí. Informaci o potížích v komunikaci se Štaidlem potvrdil i sám Martucci. "Je pravda, že jsou zde nějaké problémy. Artura zatím nepustí," řekl Super.cz Martucci.

Podle našich informací využívá otec Artura přesné znění usnesení soudu, kterým byl před lety upraven styk dítěte s otcem. Píše se v něm, že Artur bude s otcem každý sudý týden a vyzvedáván a vrácen bude do uhříněvského domu své matky. "Pokud by měl Martucci ověřenou plnou moc od Ivety a přijel si pro něj v neděli, pan Štaidl ho asi bude muset s hrabětem pustit," domnívá se náš zdroj. "Pro jistotu raději Ivetě rychle seženu letenku a přiletí v pátek sama. Věřím, že jí osobně Artura tatínek předá," dodal v reakci na naše informace Martucci.

Ivetě Bartošové tak nezbude nic jiného, než se vzdát alespoň na chvíli luxusu v Itálii a vrátit se zpátky do vlasti. Přesto nemá jistotu, že se se Štaidlem v klidu dohodne. Snad ke společné dohodě dojde. Jinak by si pravděpodobně Bartošová našla novou záminku k tomu, aby znovu sáhla po láhvi šnapsu.

Reklama

Další články

Načítám