Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léčivé kameny a minerály působí svou tajemnou silou na všechny bez rozdílu, ale naplno se projeví až ve chvíli, když mají ve své blízkosti člověka spojeného s určitým znamením zvěrokruhu. Pokud se vám nepodaří najít kámen přesně pro vás, pomůže vám malý trik v podobě čistého křišťálu, který zesiluje působení všech ostatních minerálů.

Zlepší sexuální život Blížencům, Lvům a Kozorohům

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je znám jako poskytovatel opory a pomoci ve stresu, ale často se po něm lidé pídí proto, že dokáže prodlužovat sexuální rozkoš. Nejvíc ho ale oceníte během dlouhých nemocí a pobytů v nemocnici, kdy dodá vašemu tělu energii. Dokáže udržovat rovnováhu minerálních látek v těle, ale i rovnováhu duševní. Výborný je na podporu trávení a seženete ho v mnoha barevných variantách. Neobvyklé žíhané srdce koupíte za akční cenu 99 Kč!

Posílí imunitu Střelcům, Rybám a Pannám

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Během dovolených se naše tělo často dostane do prostředí, na které není zvyklé. Díky tomu vás můžou překvapit nejrůznější zdravotní potíže, které vám odpočinek zaručeně pokazí. Křišťál dokáže vylepšit funkci imunitního systému a uvádí tělo do rovnováhy. Pokud si ho vezmete s sebou, bude vaše dovolená klidnější. Neuděláte ale chybu, když ho budete nosit už pár týdnů před odjezdem. Alespoň budete odjíždět plní síly a energie. Slušivý křišťálový náhrdelník koupíte za 129 korun.

Poskytne podporu všem nemocným Kozorohům, Rakům, Blížencům a Býkům

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Křišťál je symbolem čistoty a nevinnosti. Současně je považován za jeden z nejsilnějších léčivých a ochranných kamenů. Dřív se používal na snížení horečky a zmírnění otoků, proto je obzvlášť vhodný v případě, že musíte během léta podstoupit lékařský zákrok. Malá křišťálová koule může sloužit jako neobvyklý talisman, ve kterém navíc při troše soustředění můžete spatřit svou budoucnost. Koupíte ji za 415 Kč.

Žít beze strachu mohou Lvi, Střelci, Váhy a Býci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Obrázkový jaspis má obzvlášť silné spojení se zemí. Má obrovský smysl pro harmonii a dokáže odstraňovat překážky z naší cesty životem. Dříve se nosil na nebezpečných cestách pro odstranění strachu a má příznivou funkci na naše ledviny, které dokáže očistit. Jako náramek ho koupíte za 149 korun.

Napraví oběhový systém Vodnářům, Štírům a Beranům

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tygří železo je nebývale silná směs kamenů, ve které najdete kousky hematitu, jaspisu a tygřího oka. Podle tradic vrací do života elán a vitalitu, která je v dnešní uspěchané době potřeba. Napraví nejen fyzickou, ale hlavně duševní únavu. Umí udržet rovnováhu mezi krvinkami a vyplaví vám z těla jedovaté látky. Přívěsek koupíte za 99 korun.

Další články

Načítám