Hlavní obsah
Článek

Na první pohled vše nasvědčovalo tomu, že Mariah Carey prožívá šťastný rodinný život po boku svého manžela a čtyřletých dvojčat Monroe a Moroccana. Nyní se ovšem ukázalo, že oplácaná zpěvačka štěstí jen předstírá.

Mariah v poslední době rozdávala úsměvy na všechny strany a snažila se působit jako spokojená maminka s pevným zázemím. Vztah s o 12 let mladším Nickem Cannonem je ale plný neshod a zpěvačka s ním odmítla sdílet jednu ložnici.

„Už spolu nežijí. Pořád se hádali, tak si sbalil věci a nocuje po hotelech,“ odhalil soukromí slavného páru zdroj z jeho okolí pro New York Post. Carey měla manželovi ztropit několik žárlivých scén, po nichž Cannon opustil jejich luxusní rezidenci. Zpěvačka dokonce najala ochranku, která měla od jejího manžela odhánět atraktivní ženy, a zamezit tak případnému flirtování.

Mariah Carrey, která v poslední době výrazně přibrala, se za Nicka Cannona provdala v roce 2008. Ještě loni v říjnu svého chotě u příležitosti jeho narozenin potěšila lascivní fotkou s milostným vyznáním. Letos se už pravděpodobně takového dárečku nedočká.

Reklama

Další články

Načítám