Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Ve světovém šoubyznysu je silná konkurence, ale těchto pět dam se nemusí bát toho, že by je mladší ročníky vytěsnily. I po čtyřicítce totiž disponují sexy postavami, přestože některé z nich jsou už dávno matkami.

Jennifer Lopez (54) řádí na pódiích stejně jako před patnácti lety a její šatník se za ty roky vůbec nezměnil. Zpěvačka dodnes vystupuje v sexy outfitech zdůrazňujících její legendární pozadí. A když se na jevišti předvede jen v plavkách a síťovaných punčochách, mužská část publika je ve varu. Doma na ni přitom čekají šestiletá dvojčata Max a Emme.

Ještě bohatší mateřské zkušenosti má Julia Roberts (56), která si ke dvojčatům Hazel a Phinnaeusovi pořídila ještě Henryho. Nestárnoucí Pretty Woman dodnes ohromuje nekonečně dlouhýma nohama, které s oblibou předvádí v šortkách.

Hvězda bondovky Dnes neumírej Halle Berry (57) má už na krku padesátku, ale na filmovém plátně může klidně ztvárnit podstatně mladší ženy. Dvojnásobná maminka a držitelka Oscara se může pochlubit dokonalým tělem, které vystavovala i pár týdnů po porodu.

O fanoušky z řad mužů nemají nouzi ani její hollywoodské kolegyně Jennifer Aniston (55) a Cameron Diaz (51), jimž se ovšem mateřské povinnosti snad nadobro vyhnuly. První z nich by se konečně mohla dočkat alespoň několikrát odkládané svatby s Justinem Therouxem.

Která ze jmenovaných hereček se vám líbí nejvíc?
Cameron Diaz
3,3 %
Jennifer Aniston
44,1 %
Halle Berry
31,1 %
Jennifer Lopez
9,5 %
Julia Roberts
12 %
Celkem hlasovalo 42423 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám